Meer dan 40 jaar ervaring

Al meer dan 40 jaar staan wij - Accountants Noorderkempen - voor een team van gedreven accountants dat zelfstandigen en kmo’s adviseert. Met een 25-tal gespecialiseerde medewerkers gaan we elke dag opnieuw voor een dynamische en efficiënte aanpak, die zich kenmerkt door een grote betrokkenheid en een krachtige professionele drive. Zowel het kantoor als onze medewerkers dragen een IAB-erkenning als accountant en belastingconsulent.

Specialisten in het vakgebied

Accountants Noorderkempen kan bogen op een uitgebreid netwerk van specialisten en we scholen onze medewerkers bij om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.

En dat allemaal met één focus: dienstverlening op maat voor elke klant.

Klaar voor de toekomst

Accountants Noorderkempen zet sterk in op de ondersteuning van onze klanten op gebied van IT. Zo heeft Accountants Noorderkempen in samenwerking met een gespecialiseerde softwareontwikkelaar een controle- en rapporteringspakket ontwikkeld om de jaarafsluiting, rapportering en verslaggeving van de klantendossiers op een efficiënte en uniforme wijze te behandelen. 

Meer dan ooit tevoren doen de gloednieuwste mediatechnieken hun intrede in de wereld van fiscaliteit en accountancy. In dat verhaal willen we absoluut mee zijn. Het contact met onze klanten verloopt hierdoor sneller, directer en efficiënter. Met andere woorden: we zijn klaar voor de toekomst !